Novinky
Pečené čaje s Pekmezem
Pokud už znáte náš Pekmez, tak víte, že se dá využít i pro oslazení pokrmů nebo nápojů. Nyní jsme ho využili pro oslazení našich pečených čajů, které jsme pro vás vyrobili hned ve dvou variacích...ČÍST DÁLE
Nové ročníky a v novém designu
Od 1. listopadu jsme uvedli do prodeje celkem 5 nových vín. Třeba vám budou inspirací pro výběr vánočních dárků, ale i tím správným společníkem pro všední a sváteční chvíle.....ČÍST DÁLE
Mladé víno 2024 v prodeji od 4.11.
I letos připravujeme pro milovníky svatomartinské tradice MLADÉ VÍNO. Pod názvem Cuvée Tre Giardini 2024 pro vás v Dobré Vinici vyrábíme bílou kupáž z odrůd Müller Thurgau, Pinot Gris a Tramín.....ČÍST DÁLE
Ukončení vinobraní 2024
Poslední kulička, poslední kbelík, poslední bedna...
26.9. jsme sběrem Ryzlinku rýnského oficiálně ukončili letošní vinobraní. Všechny hrozny jsou sklizené a nůžky půjdou na rok do skladu.
Všechny odrůdy aktuálně kvasí v našich pískovcových sklepích... ČÍST DÁLE
Hroznové džemy z nových odrůd
Vinobraní je v plném proudu a také v letošním roce pro vás připravujeme z hroznů kromě vína i delikatesy.
Jednou z nich jsou naše džemy.
Z letošního sběru to bude džem z odrůd TRAMÍN a PINOT GRIS.... ČÍST DÁLE
Vinobraní 2024 je oficiálně zahájeno
Včera, ve čtvrtek 29.8. jsme oficiálně zahájili letošní vinobraní, a to sběrem odrůdy Müller Thurgau.
Tropické teploty nejsou pro toto období úplně ideální. Ne snad proto, že v horku se každému hůř pracuje, ale proto, že cukry jdou hodně rychle nahoru u všech odrůd, ale sběr se bohužel nedá uspíšit.... ČÍST DÁLE
Nový ročník cuvée Národní park
Ke konci srpna přinášíme do prodeje nový ročník vašeho oblíbeného cuvée Národní park. Ročník 2020 je vyprodaný a víno z nového ročníku 2021 čeká, až ho ochutnáte... ČÍST DÁLE
Nový ročník HERB-NATŮ
Možná znáte z předchozího ročníku náš Herb-nat z květů černého bezu pod názem Herb-nat Bezové bubliny. Bublinek je tam opravdu dost a všechny vznikly přirozeným dokvášením v lahvi.
Tento přirozeně perlivý nízkoalkoholický nápoj má 1% alkoholu a letos jsme ho připravili hned ve třech... ČÍST DÁLE